Website Bouwen

Nieuwe website laten maken voor uw bedrijf uit Assen ?

N

Update-Website.nl uit Oosterhesselen bouwt uw nieuwe website voor een unieke lage prijs. Door een efficiënte werkwijze kunnen wij low-budget een nieuwe website voor u of uw bedrijf realiseren. Tevens het adres voor hosting en onderhoud van uw site.
En dat altijd met onze persoonlijke aandacht.

N

Wij bouwen nieuwe websites voor o.a. bedrijven, ZZP-ers, verenigingen en andere organisaties door heel Nederland, met het grootste werkgebied in Friesland, Drenthe en Groningen, dus ook in Assen e.o..

N

Is uw bedrijf gevestigd in of rond Assen? En wilt u een nieuwe website laten maken door een professioneel bedrijf in uw regio?
Dan bent u van harte welkom op onze locatie in Oosterhesselen of we komen ook graag op locatie. Een afspraak is eenvoudig gemaakt via ons contactformulier.

Wij gebruiken standaard tarieven voor het bouwen van een nieuwe website. Dit is voor u als klant en voor ons als opdrachtgever een fijne manier van samenwerken. U komt immers nooit voor financiële verassingen te staan.

Een nieuwe éénvoudige website kunt u al laten bouwen vanaf € 379,- ex. Daarnaast hebben we nog onze meest gekozen website de UW-Pro websites, voor € 679,- ex BTW.

Wilt u als zzp-er of bedrijf uit Assen een professionele uitstraling zonder hier teveel voor te betalen?

Kies dan voor een standaard WordPress website. Onze voorbeeld websites zijn gemaakt met WordPress en hebben een zogeheten ‘responsive thema’, zodat de website ook op mobiel en tablet goed te bekijken is. Natuurlijk is het mogelijk de website te voorzien van een contactpagina en/of een offertepagina, zodat klanten uit Assen en omgeving u goed kunnen bereiken.

En heeft u foto’s van uw werk of bedrijf? Dan plaatsen we deze in een bewegende slider (boven aan op de hoofdpagina) en eventueel in een fotoalbum.
Naast het bouwen van een nieuwe website, kunnen wij er voor zorgen dat uw website goed gevonden wordt op Google en andere zoekmachines. Zo kunnen we er voor zorgen dat uw nieuwe website lokaal, dus bijvoorbeeld in Assen e.o., goed gevonden wordt.

Bekijk gerust ook even onze Portfolio

Share This