Zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO (Search Engine Optimisation, seo teksten) wordt gebruikt om je website hoger in Google te krijgen. Bij Update-Website uit Hoogezand is het mogelijk je teksten SEO proof te laten maken.

Voor je de teksten van je website laat onderzoeken en wijzigen door een SEO tekstschrijver, is het belangrijk dat de basis van je website technisch in orde is.
De volgende zaken zijn daarom belangrijk:

  • Technische constructie van je website
    Wij gebruiken hiervoor altijd een WordPress website in combinatie met een SEO tool
  • Gebruik van social media zoals facebook en/of twitter en Google+
    Of gebruik Instagram of Flickr voor je foto pagina’s

SEO teksten

Als bovenstaande zaken allemaal kloppen, is het verstandig je website te laten check op seo teksten. Na overleg met onze tekstschrijver worden belangrijke woorden en zinnen afgesproken waarop je website en/of bepaalde pagina’s moeten worden gevonden. De teksten kunnen worden daarna herschreven en door ons op je website geplaatst.
Voor meer informatie bekijk je onze SEO pagina.

SEO Techniek

Als alle nieuwe SEO teksten zijn geplaatst, komen er nog een aantal technische aspecten om de hoek kijken.
Wij kijken namelijk ook nog naar de pagina titel, de URL van de pagina en de meta-description. Zoekwoorden die zijn afgesproken op een pagina, moeten namelijk zoveel mogelijk voorkomen. Dus het liefst ook in de titel en de URL van de pagina.
Twee voorbeelden:


https://update-website.nl | Nieuws/Blog
https://update-website.nl/blog?=b8129721#12
Zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO (Search Engine Optimisation, seo teksten) wordt gebruikt om je website hoger in Google te krijgen. Bij Update-Website uit Hoogezand is het mogelijk je teksten SEO proof te laten maken.

Seo teksten, waarom? – Update-Website.nl
https://update-website.nl/waarom-seo-teksten/
Zoekmachineoptimalisatie, ofwel SEO (Search Engine Optimisation, seo teksten) wordt gebruikt om je website hoger in Google te krijgen. Bij Update-Website uit Hoogezand is het mogelijk je teksten SEO proof te laten maken.


Bovenstaande voorbeelden laten zien hoe het wél en hoe het níet moet. Het eerste Google zoekresultaat laat weinig informatie zien over het onderwerp van dit seo teksten blogbericht.
Behalve seo teksten, is het dus ook belangrijk het technische gedeelte juist in te vullen.

Ben je in dit bericht ook achter gekomen wat ons zoekwoord is?