Zoekmachine vriendelijke teksten

Content, content, content. Dat is het advies van Google. Je teksten op je website zijn dus erg belangrijk!
De grote zoekmachines zoals Google zoeken het hele internet af naar kwalitatieve websites. Zo moet een website responsive (mobiel vriendelijk) zijn, technisch in orde zijn en qua teksten goed leesbaar.

SEO teksten zijn dus belangrijk voor je website. Voor zowel de zoekmachines als voor de klant moet de tekst goed leesbaar zijn én de tekst moet ook de juiste woorden bevatten. Je wilt toch immers op bepaalde zoekwoorden worden gevonden?

Door onze samenwerking met Gaby hebben we al vele klanten tevreden voorzien van nieuwe of verbeterde website teksten. Perfect aansluitend op de zoekwoorden waarop de klant wil worden gevonden.
Wil je ook je teksten laten (her)schrijven door Gaby? Of wil je de teksten laten vertalen?

Content content content

Een paar woorden in een tekst plaatsen is niet meer genoeg. Google kijkt tegenwoordig anders en gecompliceerder naar uw website. Welke woorden staan er in de tekst? Ondersteunen de afbeeldingen de tekst?
Een pagina over product moet niet alleen die naam in de tekst hebben staan, maar moet bijvoorbeeld ook terug komen in de naam van de afbeelding, of de alt tekst of onderschrift daarvan.

Zoekwoorden

Natuurlijk zijn zoekwoorden nog steeds belangrijk. Deze plaatsen we niet zomaar op je website, maar in overleg met onze tekstschrijver bepalen we samen je doelgroep en zoekwoorden en maken hier een leesbare tekst van. Op deze manier ziet Google welke pagina en welke woorden belangrijk zijn en kan de bezoeker dit op een normale en prettige manier lezen.

Share This