Hosting alles in één ++ ( U-W-Totaal )

Voor nog geen € 15,- per maand zijn de hosting, domeinnaam en al het tekstuele onderhoud voor uw website geregeld ( max. 2x per maand ). U stuurt ons een e-mail met de aanpassing en binnen 48 uur is uw website weer actueel.

Hosting

Een website kan pas door anderen worden gezien wanneer deze op een toegankelijke plaats staat. Daartoe kun je ruimte huren op een server die continu in verbinding staat met het internet. Dit noem je hosting of een webserver.

Domeinnaam

Dit is een naam met daarachter een extensie, zoals .nl .eu .com .mobi .be, etc. Deze is gekoppeld aan de webserver, zodat als jij een website-adres intypt, je naar de juiste webserver wordt geleid.

Onderhoud

Het is belangrijk uw website te onderhouden met juiste en nieuwe teksten en afbeeldingen.
De grotere zoekmachines zoals Google en Yahoo komen regelmatig op uw website om de inhoud te controleren. Wordt deze regelmatig bijgehouden, dan krijgt uw website en pluspuntje.

Zonder zorgen

Met het U-W-Totaal pakket staat uw website up-to-date en veilig op het internet inclusief SSL-certificaat. Ook hebt u de mogelijkheid om handmatig Backups te maken wanneer u zelfstandig updates gaat uitvoeren of nieuwe versies gaat installeren van WordPress of andere programma’s.
U heeft 1 adres waar u uw vragen kunt stellen over SEO-verbetering (zoekmachinesoptimalisatie), wijzigen van content, foto’s en alle andere opmerkingen, vragen of wijzigingen.
U stuurt ons een e-mail met de wijzigingen, wij plaatsen deze binnen 48 uur op uw website.
Mocht uw website op het moment dat u bij ons een update-contract afsluit nog geen SEO toepassen dan kunnen wij dit in overleg voor u toevoegen. Kostprijs hiervoor uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid werk/pagina’s e.d., maar wel altijd tegen de laagst mogelijke tarieven.

Update-Website U-W-compleet website wijzigen
Share This