Hoe klanten ons beoordelen

Zelf heb ik geen zin en tijd (en know-how) om een website in elkaar te knutselen.

Dus dit uitbesteed aan Update-Website.nl.
Al snel een goede website die ook op tablets te zien is.

Ze hielpen me met mail-instellingen op mijn telefoon zodat dit ook super werkt. Als er wat is kan je altijd bellen of mailen, ideaal.

Heren, nogmaals bedankt.

Jasper Faay

Faayboomverzorging in Balloo

The Tumblin’go go’s.
Na een teleurstellende samenwerking met een andere webdesigner kwamen we terecht bij Update-Website in Hoogezand. Eerst een kennismaking gesprek en uitgelegd wie we zijn, wat we doen en wat we willen. Zelf dacht https://update-website.nl vanaf het begin mee en hadden ook hun inbreng hoe onze website goed zou werken en er up to date uit zou zien. We zijn nu een jaar verder en de samenwerking verloopt prima. Aanpassingen verlopen erg vlot en we hebben een goed werkende website.

Vriendelijke groet,

Abel Evertz

Tumblin Gogo's treden niet meer op

Voor mijn schoonheidssalon Beautysalon Bella Felice zocht ik een bedrijf die mij kon helpen met het maken van een website. Via een familielid van mij, kreeg ik Update Website door. Ik ben gaan informeren en ben met hen in zee gegaan.
In korte tijd stond mijn website online. Ik kon zelf doorgeven wat ik wilde en wat niet. Ook gaven ze me duidelijke adviezen. Wat mij onder andere aansprak was de lage prijs! Je kan altijd veranderingen doorgeven.
Ik ben erg tevreden en kan het iedereen aanraden. Kan veel in de kosten schelen.
Dank jullie wel!!

Margriet van der Ploeg

Beautysalon Bella Felice

www.cateringbedrijfkip.nl sinds 2013 bij Update website, de website wordt goed onderhouden en als ik nieuws op de site wil is dit binnen 24 uur meestal geregeld, erg tevreden.

Bert Kip

Cateringbedrijf Kip

Ik zocht al een tijdje naar iemand die mijn website (die ik zelf bij Jouweb heb gemaakt) zou kunnen update zo dat deze beter voor Google te vinden is.
Zo vond ik Update Website, dat had ik dus veel eerder moeten doen.
Na dat ik mijn vraag had voorgelegd, is dat super snel opgepakt en in goed overleg aan gepast.
Mijn bedrijf wordt nu echt beter gevonden en met alle andere leuke toevoegingen zo als mijn Facebook op mijn website, en verdere aanpassingen door Update Website, ben ik super tevreden.
Voor een klein bedrag wat natuurlijk ook heel leuk is ben ik super tevreden.
Een heel goede aanrader dus.

Wijnanda Muntjewerf

Wel-Creatief.nl

Mijn website www.massage-almelo.nl is ontworpen door update-website.
https://update-website.nl heeft vakmensen die weten wat ze doen, meedenkend, adviserend en in staat zijn in te leven in hoe ik het ongeveer zou willen.
Kennis is volop aanwezig en juist daarover heb ik mij verbaasd want er komt zo verschrikkelijk veel bij kijken dan alleen maar een web-site. Dat is mij allemaal uit handen genomen en ik raad mensen aan die ook een website willen contact met hun op te nemen. Ik heb daar nu al profijt van en het verdient zich vanzelf terug. Last but not least, de kosten zijn zeer bijzonder te noemen, zoveel kwaliteit tov de kosten ben ik niet bij anderen tegen gekomen. Echt een aanrader.

Marcel Oude Breuil

Gestopt met de werkzaamheden

https://update-website.nl zijn webdesigners die ieder hun eigen expertise hebben en goed op elkaar ingewerkt zijn. Ik vond hen gelijk een prima combinatie voor het maken van mijn nieuwe website Kleurrijk Bestaan.nl. Hebben snel in de gaten wat wel of juist niet bij je past, hanteren aantrekkelijke prijzen, denken constant goed met je mee, soms zelfs tot in de kleine uurtjes en bovenal: geen vraag is te veel.

Ina Rademaker

Therapiepraktijk Drenthe

Mooie website voor onze winkel Heerlijk chocolade in Groningen gemaakt. Hele goede service voor een echt zacht prijsje.

Absolute aanrader!!

Cees Koen

Heerlijk Chocolade

Website: http:www.ExcelXL.nl

Ben jij op zoek naar een toffe website met designers die waar maken wat ze zeggen, zoek dan niet verder en neem contact op met Update-website.nl.

Creatief, vindingrijk, betaalbaar, betrokken, flexibel, klantgericht, klantvriendelijk, kwaliteit, passie.

Zomaar een aantal kernwoorden die bij mij opkomen wanneer je aan mij vraagt hoe ik Update-website zou moeten omschrijven.

Ik was op zoek naar een webdesigner die mijn ideeën kon vertalen in een goede en leuke website én ook nog betaalbaar is voor de kleine ondernemer en in dit geval (nu nog) een hobbyist. Een ander voorwaarde voor mij was dat ze met mij mee moesten denken.

En dit alles heb ik gevonden bij Update-website.nl

Na een eerste kennismakingsgesprek met https://update-website.nl merk je al gauw dat ze een sterk team vormen, elkaar goed aanvullen en vanuit klantperspectief meedenken.

Gedurende de ontwikkeling van mijn site kon ik in een testomgeving de resultaten volgen en hebben wij diverse gesprekken en e-mail contact gehad om de voortgang te bewaken waarbij steeds aansluiting werd gezocht naar mijn wensen.

Tijdens de ontwikkelfase maar ook na het lanceren van de website, is gebleken dat de door mij eerder genoemde vaardigheden van https://update-website.nl goed tot hun recht komen.

Daarnaast bieden ze tal van ondersteuning wanneer het gaat om (technische) zaken die formeel gezien niet bij het ontwikkelen van de site hoort maar die jij wel nodig hebt om de site optimaal te kunnen inzetten.

https://update-website.nl bedankt! Dat we nog lang mogen samenwerken.

Met een ExcelLerende groet,

Jan Bolhuis

ExcelXL

Wil je ook een nieuwe website?

Share This